BOEK UW VAKANTIE IN DE MOOIE FRANSE ALPEN!

Verblijf in veiligheid waar het gemakkelijk is om sociale
afstand te houden in de frisse lucht van de bergen

Covid 19 welkom–en instructiebrief voor Chalet Bluebell, zomer 2020

We willen u deze zomer graag welkom heten in Chalet Bluebell nu de Covid 19 beperkingen langzamerhand minder worden. Uw gezondheid wordt door ons hoog op prijs gesteld met het oog op de huidige situatie en met de noodzakelijke 

veiligheidsmaatregelen. We houden ons aan de huidige regels voor COVID 19. Wij volgen daarbij de regels van de ' Fédération National des Organisme Institutionnels du Tourisme. 

Jane,de gastvrouw, was in het verleden verpleegster en weet dus als geen ander  om te gaan met hygiëne  en schoonmaak, sterilisatie van het chalet.
- De basisregels;  afstand houden, handen wassen en gebruik van handgel, dragen van mondkapjes moeten worden gehandhaafd volgens de wet. 
- Het chalet wordt voor uw aankomst schoongemaakt en gesteriliseerd. De schoonmaak wordt uitgevoerd volgens de regels van de Fédération National des Organismes Institutionnels du Tourisme. Voor uw veiligheid worden de schoonmaakproducten aangebracht via een statische elektrische spraymachine

Reserveringen

Zoals we allemaal weten zijn de overheidsregels gebaseerd op het besmettingspercentage. We zijn ons er terdege van bewust dat de vergrendeling op elk moment weer kan worden teruggedraaid.  We stellen het ten volle op prijs wanneer er reserveringen worden gemaakt. 

AUB kijk op onze kosten pagina voor regels gedurende uw boekingsperiode.

Family Fun Holidays at Chalet Bluebell Les Gets

Mogen wij ons even voorstellen; Jane en Robert, wij zijn een Engels koppel dat al 26 jaar in Les Gets woont. 

Deze zomer bieden wij ons chalet aan grote groepen en gezinnen aan. Op deze wijze kunt u veilig in de bergen verblijven. Het is hier gemakkelijk om op sociale afstand en in de schone buitenlucht te verblijven, in deze onzekere tijden waar de Covid 19 pandemie nog steeds aanwezig is.

In het prachtige traditionele Savoyard chalet kunnen 18 personen slapen verdeeld over 7 slaapkamers met badkamers. Het is zeer geschikt voor gezinnen en groepen.  Dit betekent dat terwijl we met Covid 19 leven, u er zeker van kunt zijn dat met voldoende ruimte op vakantie kunt gaan. 

Het is gemakkelijk om deze zomer of zelfs tijdens het volgende winterseizoen een week veilig te verblijven in ons vakantiehuis. 

We hebben een mooie tuin voor barbecues, een jacuzzi (een goed medicijn om de pijn of vermoeidheid te verdrijven na een dag van intensieve activiteiten) en ligstoelen om te zonnebaden en de frisse lucht in te ademen.

Drie verschillende mogelijkheden om uw perfecte zomervakantie te boeken in Chalet Bluebell, met bed en breakfast of volledige catering.

Deze zomer de keuze is aan u:

  • Een week bed en breakfast voor €3500 (deze prijs is gebaseerd op 14 tot 18 personen verspreid over 7 slaapkamers), grote woonkamer, grote eetkamer met open keuken, privé tuin, jacuzzi, bbq, tafeltennistafel. (Ontbijt en of avondmaaltijd zijn op voorafgaand verzoek beschikbaar. Voor het gehele verblijf of voor een aantal dagen.)
  • Reserveer het gehele chalet voor een week met als optie bed en breakfast incl. schoonmaakkosten  €60 per persoon. (minimaal 10 personen)
  • Reserveer het gehele chalet voor een week inclusief ontbijt-, een kopje thee met wat lekkers in de namiddag en een avondmaaltijd voor €90 per persoon (minimaal 8 personen). De chef is een dag in de week vrij en dan is er geen maaltijd beschikbaar. Wij raden dan aan om de heerlijke lokale keuken te proberen in een van de gezellige restaurantjes in het dorp. 

Slaapkamer

  1. Slaap kamer : Een tweepersoons bed en een stapelbed. De slaapkamer heeft zijn eigen badkamer en toilet. (Deze kamer bevind zich op de begane grond)
  2. Slaapkamer: Twee enkele bedden* en een badkamer met toilet. (Deze kamer bevind zich op de begane grond) 
  3. Slaapkamer: Twee enkele bedden* en een badkamer met toilet. (Deze kamer bevind zich op de begane grond)
  4. Slaapkamer: Een tweepersoons bed, een stapelbed en een douche met toilet. (deze kamer bevind zich op de eerste verdieping) 
  5. Slaapkamer: Twee enkele bedden* en een douche met toilet. (Deze kamer bevind zich op de eerste verdieping).
  6. Slaapkamer: Twee enkele bedden* en een douche met toilet. (Deze kamer bevind zich op de eerste verdieping).
  7. Slaapkamer: Twee enkele bedden*en een douche met toilet. (Deze kamer bevind zich op de eerste verdieping).

*Alle slaapkamers met enkele bedden kunnen op aanvraag worden opgemaakt als een tweepersoons bed.   

*In alle slaapkamers met enkele bedden kunnen deze op aanvraag worden opgemaakt als een tweepersoons bed.

Swimming Lake in Les Gets

 Het meer van Les Gets

White water rafting - day out from Chalet Bluebell Les Gets

De zomers zijn fantastisch in de Alpen, hier hoor je nooit " Ik verveel me"

Wij kunnen al uw activiteiten voor u organiseren en wij kunnen zelfs voor vervoer zorgen

Er zijn veel verschillende familie activiteiten, zoals wandelen en mountainbiken, waar deze regio bekend om staat, wildwater raften, tennis, golf, parapenten, waterskiën, wakeboard, Fantasticable, racefietstochten, schaatsen op de indoor schaatsbaan, kanoën paardrijden, Via Ferrata, canyoning, zwembaden, of picknicken bij het zwemmeer, om te ontspannen en te genieten van adembenemende landschappen. De lijst is eindeloos!

Fantastische dagtochten op een uur rijden van Les Gets

Day trips in the Haute Savoie from Chalet Bluebell

Wij kunnen geweldige dagtochten organiseren binnen een uur rijden van Les Gets. Een dagtocht naar Chamonix en Mont Blanc. Een dagtocht naar een middeleeuws dorpje ' Yvoire' liggend aan het meer van Genève. De prachtige stad Annecy is een ‘must see’. Deze middeleeuwse stad heeft als bijnaam ' Het Venetië van de Alpen' vanwege de kanalen die door de stad lopen en het prachtige meer waar het aan ligt. Ook de stad Genève is een dagtocht waard. Wij kunnen een picknick voorbereiden om te nuttigen tijdens uw dagtocht.  

Prijzen voor de winter 2020/2021

De volgende prijzen zijn per persoon voor half pension. De weken zijn van zondag tot zondag. Het voordeel van een zondag is dat u de drukte van de standaard wisseldagen in het skiresort vermijdt!

Neem voor exclusief gebruik van het Chalet Bluebell, contact op met Jane 0033619431267 voor een betere prijs.