Neem uw wintersportvakantie in Les Gets,
Frankrijk in de prachtige Alpen!

Met Covid 19 nog steeds in de buurt, zouden de bergen wel eens een van de veiligste plaatsen voor een vakantie kunnen zijn. Kom en blijf deze winter veilig en gemakkelijk sociaal ver weg in de buitenlucht van Les Gets met een veilige COVID 19 WELCOME CHARTER bij Chalet Bluebell. Winter 2020/2021 met 100% terugbetaalbare betalingen in geval van annulering als gevolg van Covid-wijzigingen.

Wij heten u deze winter van harte welkom in Chalet Bluebell. De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel. Met het oog op de huidige veranderende situatie en om de grootst mogelijke veiligheid te garanderen, zijn we uiterst zorgvuldig geweest om de gezondheidsregels met betrekking tot COVID-19 te respecteren, zoals gevraagd door de Nationale Federatie van Institutionele Toeristische Instanties. Jane heeft tijdens haar carrière als verpleegkundige vele cursussen voor infectiebestrijding gevolgd, zodat u verzekerd bent van een veilige en goed gehygiëniseerde plek om te verblijven.

Chalet Bluebell, Les Gets

De basisprincipes van sociale afstandelijkheid, handreiniging en het dragen van maskers zullen essentieel zijn volgens de richtlijnen van de overheid.
De chalet wordt voor uw aankomst gereinigd en gedesinfecteerd volgens de strenge ontsmettingsmaatregelen die door de Nationale Federatie van Institutionele Toeristische Lichamen zijn vastgesteld en voor uw veiligheid aangevuld met elektrostatische ontsmetting door middel van een sproeipistool.

Wij, Jane en Robert, zijn Engelsen en wonen al 26 jaar in Les Gets. Deze winter bieden wij de chalet aan grote familiegroepen aan, zodat zij samen op vakantie kunnen gaan en zich veilig kunnen voelen in de bergen, waar het gemakkelijk is om een sociale afstand te houden, hun dagen buiten in de lucht door te brengen. We hebben een mooie traditionele Savoyaardse chalet in Les Gets die geschikt is voor maximaal 18 personen en het is deze winter beschikbaar voor een groep van familie of vrienden in 7 slaapkamers, allemaal met en-suite badkamers. Dit betekent dat, terwijl we samen met Covid-19 wonen, je er zeker van kunt zijn om sociaal weg te komen en een geweldige vakantie te hebben. Het is gemakkelijk om veilig te verblijven in uw eigen vakantiehuis voor een week dit komende skiseizoen in de winter.
We hebben een heerlijke buitenjacuzzi om de pijn te verzachten na inspannende activiteiten zoals skiën en snowboarden.

Er zijn drie verschillende manieren om uw wintersportvakantie bij Chalet Bluebell te boeken.
Voor het winterseizoen kunt u ofwel

♦ Neem het hele chalet voor maximaal 16/18 personen voor een week op basis van self-catering vanaf 5000 euro per week voor maximaal 18 personen

OF

♦ Boek individuele kamers voor een week inclusief diner, bed and breakfast vanaf 699 euro per persoon per week, hoewel een nacht in het midden van de week de rustdag van de chef-koks is. U zult in staat zijn om te dineren en te proeven van de heerlijke lokale keuken, kunnen we aanbevelen een aantal charmante restaurants (minimaal 8 personen)

 

Slaapkamer

  1. Slaap kamer : Een tweepersoons bed en een stapelbed. De slaapkamer heeft zijn eigen badkamer en toilet. (Deze kamer bevind zich op de begane grond)
  2. Slaapkamer: Twee enkele bedden* en een badkamer met toilet. (Deze kamer bevind zich op de begane grond) 
  3. Slaapkamer: Twee enkele bedden* en een badkamer met toilet. (Deze kamer bevind zich op de begane grond)
  4. Slaapkamer: Een tweepersoons bed, een stapelbed en een douche met toilet. (deze kamer bevind zich op de eerste verdieping) 
  5. Slaapkamer: Twee enkele bedden* en een douche met toilet. (Deze kamer bevind zich op de eerste verdieping).
  6. Slaapkamer: Twee enkele bedden* en een douche met toilet. (Deze kamer bevind zich op de eerste verdieping).
  7. Slaapkamer: Twee enkele bedden*en een douche met toilet. (Deze kamer bevind zich op de eerste verdieping).

*Alle slaapkamers met enkele bedden kunnen op aanvraag worden opgemaakt als een tweepersoons bed.   

*In alle slaapkamers met enkele bedden kunnen deze op aanvraag worden opgemaakt als een tweepersoons bed.

Catered chalet Les Gets

Skiën in Les Gets in het mooie Portes du Soleil

Skiën in Les Gets in het mooie Portes du Soleil

Wij kunnen geweldige dagtochten organiseren binnen een uur rijden van Les Gets. Een dagtocht naar Chamonix en Mont Blanc. Een dagtocht naar een middeleeuws dorpje ' Yvoire' liggend aan het meer van Genève. De prachtige stad Annecy is een ‘must see’. Deze middeleeuwse stad heeft als bijnaam ' Het Venetië van de Alpen' vanwege de kanalen die door de stad lopen en het prachtige meer waar het aan ligt. Ook de stad Genève is een dagtocht waard. Wij kunnen een picknick voorbereiden om te nuttigen tijdens uw dagtocht.  

Prijzen voor de winter 2020/2021

De volgende prijzen zijn per persoon voor half pension. De weken zijn van zondag tot zondag. Het voordeel van een zondag is dat u de drukte van de standaard wisseldagen in het skiresort vermijdt!

Neem voor exclusief gebruik van het Chalet Bluebell, contact op met Jane 0033619431267 voor een betere prijs.